خبرنگاران دیده بان جامعه هستند

امام جمعه پارس آباد گفت : خبرنگاران دیده بان جامعه هستند

 

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی پارس آباد نیوز ، حجت الاسلام علی اکبر باقر بنابی امام جمعه شهرستان پارس آباد در خطبه های نماز جمعه این هفته که در مصلای حضرت امام خمینی ( ره ) برگزارشد ضمن دعوت مردم به رعایت تقوا الهی و تبریک روز خبرنگاری اظهار کرد : خبرنگاران دیده بان جامعه هستند و خبرنگاران، تنها راوی رویدادها نیستند بلکه روایت‌گران حقیقت و سفیران روشنایی‌اند که آرامش خویش را فدای آگاهی جامعه می‌کنند.

 

وی به اهمیت کار خبرنگاری در جامعه پرداخت و گفت : خبرنگار باید به واقعیت خبری جامعه بپدازد و عین اقعیت خبری را بنویسندو خبرنگار همچنان یکی از ستون‌های اصلی اعتماد عمومی‌ است، او تنها انتقال‌دهنده پیام نیست، بلکه واسطه‌ای آگاه است میان واقعیت و افکار عمومی است.

 

خطیب نماز جمعه شهرستان پارس آباد گفت : خبرنگاران با تحلیل‌های دقیق، و مسئولیت‌پذیری ، پرده از لایه‌های پنهان واقعیت برمی‌دارند و با انتشار شفاف اخبار، پایه‌های اعتماد عمومی را مستحکم می‌سازند.

 

وی با بیان اینکه قلم خبرنگار همواره باید در مسیر حق جویی باشد و افزود: عرصه خبر و رسانه یکی از عرصه ها و مشاغل پر مخاطره است که تنها در سایه تبادل اطلاعات و تعامل بین مسئولان و خبرنگاران می توان به نتیجه دست یافت.

امام جمعه پارس آباد از عملیات اجرای کنده جاده مغان انتقاد کرد و افزود : از نماینده محترم در مجلس شورای اسلامی و مسئولین استانی استدعا داریم  به فکر تسریع در جاده مغان باشد که هر روز شاهد تصادف در این جاده هستیم و خانواده ای نیست در این جاده داغدار نباشد.

 

امام‌جمعه پارس‌آباد تعریض و چهاربانده شدن را مطالبه به حق مردم ولایت‌مدار این منطقه دانست و افزود: تعریض جاده‌های دشت مغان فرآیندی سخت و دشوار نیست وعلی‌رغم تمام تلاش‌های صورت‌گرفته در آسفالته شدن برخی از مسیرهای پلیس‌راه پارس‌آباد تا مشگین‌شهر و روستای اطراف پارس آباد  هنوز نسبت به بازگشایی، خط‌کشی و نصب علائم آن اقداماتی صورت نگرفته است.

 

وی به جنگ ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی پرداخت و گفت : وزارت امور خارجه معتاد به مذاکره نباشد و مردم دشت مغان هرگز راضی به مذاکر نیست و نخواهد بود.

 

امام جمعه پارس آباد ادامه داد: پیام رهبری در اربعین شهدای ۱۲ روزه این بود که جمهوری اسلامی بر پایه دین و عقلانیت و دانش استوار شده است .

 

رئیس شورا ی فرهنگ عموم ی شهرستان پارس آباد گفت :  اربعین گیری مختص به سیدالشهدا ،امام حسین ( ع) است  و زیارت اربعین سیدالشهدا برای هر فرد مومن واجب و شرعی است.

 

وی ادامه داد : اربعین یعنی تجدید و عهد پیمان با اعتقادات امام حسین (ع) است که باعث تقویت ایمان و معنویت انسان می باشد که در واقع اربعین الگو برداری از سیره اخلاق و منش امام حسین (ع) می باشد.