گفت و گوی اختصاصی

پرستاری تنها حرفه نیست دلی است که با صبر و عشق می‌تپد

 

مدیر خدمات پرستاری بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان پارس آباد گفت: پرستاران فراتر از یک شغل، با قلبی مهربان و صبری بی‌پایان، زندگی بیماران را روشن می‌کنند.

 

شیرین کوکبی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی پارس آباد نیوز، با تبریک سالروز ولادت حضرت زینب کبری (س) روز پرستار، اظهار کرد: صبر، مهربانی و فداکاری، وجدان کاری و خدمت به مردم از مهم‌ترین ویژگی‌های پرستاران است.

 

کوکبی با سابقه ۱۹ سال تمام به عنوان مدیر خدمات پرستاری بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان پارس‌آباد در خصوص کسانی که می‌خواهند رشته پرستاری را انتخاب کنند، تاکید کرد: توصیه من به کسانی که می‌خواهند پرستاری را به‌عنوان حرفه خود انتخاب کنند، این است که پرستاری عشق است و اگر صبر دارند وارد این حرفه شوند.

 

وی حضرت زینب (س) را الگوی حرفه پرستاری خود دانست و گفت: حضرت زینب (س) نمونه‌ای بی‌نظیر از ایثار و فداکاری بودند و روز پرستار که با ولادت ایشان تقارن دارد، بهترین فرصت برای تقدیر از تلاش‌های پرستاران است. همان‌طور که آن حضرت در کنار تبلیغ نهضت حسینی به پرستاری بیماران کربلا می‌پرداختند، ما نیز با افتخار در مسیر ایشان، برای کاهش درد و رنج همنوعان خدمت می‌کنیم.

 

کوکبی افزود: پرستاری از اثرگذارترین ارکان نظام سلامت و جامعه به شمار می‌روند؛ افرادی که اغلب فراتر از شرح وظایف خود عمل کرده و با دلسوزی و مسئولیت‌پذیری، نقش مهمی در روند بهبود بیماران ایفا می‌کنند. بی‌تردید پس از پزشک، این پرستار است که با مهارت و محبت، مسیر درمان را هموار می‌سازد.

 

مدیر خدمات پرستاری بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان پارس آباد در خصوص بهترین خاطرات خوب پرستاری عنوان کرد: برای یک پرستار، لحظه‌ای زیباتر از آن نیست که بیماری پس از عملیات احیا، دوباره چشم به زندگی بگشاید و نفَس امید در سینه‌اش جاری شود. دیدن بیماری که روزی با درد و رنج، بر روی تخت یا ویلچر وارد بیمارستان شد و اینک با گام‌های استوار و لبخندِ رهایی، راهی خانه می‌شود، از ناب‌ترین و ماندگارترین لحظات زندگی یک پرستار است؛ لحظه‌ای که خستگی روزها و شب‌های پرکار را از دل می‌زداید.

 

وی با قدردانی از همکاران خود گفت: همکاری با پرسنل باتجربه و دلسوز بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان پارس آباد برایم تجربه‌ای ارزشمند و به‌یادماندنی است. روز پرستار را به همه همکارانم تبریک می‌گویم و از تلاش بی‌وقفه و وجدان کاری بالای مسئولان و کارکنان بیمارستان صمیمانه سپاسگزارم. همچنین از خانواده‌ام که همواره پشتیبان و همراه دلسوز من در مسیر پرستاری بوده‌اند، صمیمانه قدردانی می‌کنم.

خبرنگار: بابک آدیگوزلی