باقری بنابی: ۲۲ بهمن صحنه تجدید میثاق مردم با ولایت و آرمان‌های شهدا است

امام جمعه شهرستان پارس آباد گفت: ۲۲ بهمن تجدید میثاق مردم با ولایت و آرمان شهدا و امام امت است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پارس آباد نیوز، حجت الاسلام علی اکبر باقری بنابی در خطبه های این هفته نماز جمعه پارس آباد با اشاره به اینکه دهه فجر انقلاب اسلامی غلبه نور بر ظلمتها و طاغوتیان زمان بود، اظهار کرد: دهه فجر فرصت مناسبی برای آشنایی مردم با دستاوردهای انقلاب اسلامی است و مسئولان باید با حضور در بین مردم از این فرصت برای انعکاس خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی استفاده نمایند.

وی گفت: انقلاب اسلامی ثمره خون پاک شهیدان و مقاومت توده‌های مردمی است و مردم ایران بار دیگر در راهپیمایی ۲۲ بهمن، با حضور پرشور خود، مشت محکمی بر دهان استکبار جهانی خواهند زد.

امام جمعه شهرستان پارس آباد تاکید کرد: ۲۲ بهمن نماد تجدید میثاق مردم با ولایت و آرمان‌های امام امت و شهداست و مردم بصیر پارس‌آباد مغان نیز پرشورتر از سال‌های گذشته با حضوری آگاهانه و گسترده در این حماسه ملی به صحنه خواهند آمد.

حجت الاسلام باقری بنابی با دعوت خود و نمازگزاران به رعایت تقوای الهی افزود: رعایت تقوای الهی سبب محفوظ ماندن از گزند گناهان می‌شود و همچنین تقوای الهی موجب تقویت علم و اراده و ثبات شخصیتی می‌شود.