تاکید امام جمعه پارس آباد بر اجرای برنامه های دهه کرامت در مدارس دخترانه

امام جمعه پارس آبادگفت :  برنامه های دهه کرامت درهر مدرسه دخترانه شهرستان پارس آباد برگزارشود.

 

به گزارش  پایگاه خبری و تحلیلی پارس آباد نیوز ، حجت اسلام علی اکبر باقری بنابی امام جمعه شهرستان پارس آباد در جلسه شورای فرهنگ عمومی که باحضور مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و روسای ادارت شهرستان پارس آباد در سالن اجتماعات دفتر امام جمعه برگزارشد ضمن عرض تسلیت به جان باختگان بندر شهید رجای در بندر عباس و تبریک  به فرا رسیدن دهه کرامت اظهار کرد: دهه کرامت بهانه ای باشد برای ورود به برنامه های فرهنگی که شخصیت حضرت معصومه (ع) در تمام مدارس شهرستان پارس آباد برای دانش آموزان بازگو شود.

 

وی تصریح کرد : حضرت معصومه (س) به درجه عصمت رسیده بود که دانش آموزان دختر پارس آباد زندگی حضرت معصومه (س) را الگو زندگی خود قرار دهند.

 

بنابی، دهه کرامت را بهترین فرصت برای اشاعه فرهنگ رضوی در جامعه دانست و از متولیان برنامه های این دهه خواست در همه برنامه‌ها محتوای ارزشی و آموزنده را مدنظر داشته باشند و دهه کرامت را میثاقی برای وحدت جامعه اسلامی قرار دهند.

رئیس شورای فرهنگ عمومی از همه نهادها و ادارات شهرستان خواست تا تمامی توان و امکانات خود را برای برگزاری باشکوه جشن‌های دهه کرامت به کارگیرند و از حرکت‌های مردمی در این ایام حمایت کنند.

امام جمعه پارس آباد بر استفاده از ظرفیت نخبگان و اندیشمندان در برنامه‌ها و محافل برای تبیین معارف دینی نیز تاکید کرد و افزود: تبیین جایگاه امامت و اصل ولایت مداری مهمترین محور در برنامه‌های دهه کرامت است.

 

وی گفت: در این دهه ظرفیت بانوان باید بیشتر مورد توجه باشد و برنامه های مختلفی در این ایام  با محوریت روز دختر و تکریم از بانوان برگزار شود تا پوشش دختران مورد تاکید مادران قرار گیرد و قرار گاه عفاف و حجاب به کار خود رسیدگی کنند.

 

وی با بیان اینکه حضرت فاطمه معصومه (س)یک شخصیت والایی بودند  و در دین اسلام زن جایگاه ویژه ای دارد و دهه کرامت جایگاه واقعی یک زن در جامعه دیده شود که یک زن می تواند یک مربی و الگو باشد برای تمام زنان عالم باشد و حضرت فاطمه معصومه(س) الگویی برای همه دختران و زنان جامعه اسلامی می باشند.

 

امام جمعه پارس آباد بر اجرای برنامه های مختلف مدارس شهرستان پارس آباد تاکید کرد و گفت: آموزش و پرورش محل کانون و تفکر اسلامی برای دختران و دانش آموزان  شود.

 

بحرالعلومی مسئول فرهنگی شورای عمومی استان  اردبیل  از تشکیل ۵ کمیته فرهنگی در استان و شهرستان ها خبر داد و گفت : ۵ کمیته فرهنگی در شهرستان ها  تشکیل خواهد شد که  قبل از جلسه فرهنگی عمومی  تشکیل جلسه خواهند که ماحصل شورای فرهنگ عمومی شهرستان خواهد بود .

حسن لامعی رئیس اراده فرهنگ و ارشاد اسلامی بعنوان دبیر این جسله به مصوبات گذشته این شورا  اشاره کرد و گفت :  تجمع روزه داران  اولی ها ، تجلیل از حافظان کل قرآن و مراسم عید غدیر بود  بک با همکاری ادارات که انجام شد.