حمایت از سرمایه‌گذاران و ایجاد امنیت اقتصادی امری ضروری است.

امام جمعه پارس آباد گفت : حمایت از سرمایه‌گذاران و ایجاد امنیت اقتصادی امری ضروری است

به گزارش خبرگزاری پایگاه خبریو تحلیلی پارس اباد نیوز حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌اکبر باقری بنابی در خطبه‌های این هفته، که در مصلای امام خمینی (ره) برگزارشد ضمن دعوت مردم به رعایت تقوای الهی، اظهار کرد :: حمایت از سرمایه‌گذاران و ایجاد امنیت اقتصادی امری ضروری است

بنابی تصریح کرد: در بازار و معاملات انصاف را رعایت کنید، زیرا تقوا رمز نجات است.

وی در ادامه مباحث مربوط به خانواده، بر نقش محبت در زندگی خانوادگی تأکید کرد و گفت: یکی از شرایط محبت در خانواده، رعایت عدالت و مساوات در ابراز علاقه است. والدین باید توجه داشته باشند که اگر محبتشان نسبت به یکی از فرزندان بیشتر است، نباید آن را در حضور سایر فرزندان آشکار کنند، چراکه این امر ممکن است حسادت میان فرزندان را برانگیزد.

باقری بنابی درباره جایگاه دختران در خانواده اظهار داشت: به دختران قبل از پسران هدیه دهید، زیرا در روایات آمده است که هرکس دختری را شاد کند، گویا بنده‌ای از فرزندان حضرت اسماعیل را آزاد کرده است. همچنین پسران نعمت‌اند و دختران حسنه، و در قیامت خداوند از نعمت‌ها بازخواست می‌کند، ولی به حسنه‌ها ثواب می‌دهد.

وی موضوع فرزندآوری را یکی از مسائل مهم کشور دانست و با اشاره به توطئه‌های گذشته در کنترل جمعیت افزود: امروز با بحران جمعیت مواجه هستیم. از مسئولان انتظار داریم که قانون حمایت از جمعیت را با جدیت پیگیری کنند تا خانواده‌ها در امر فرزندآوری با مشکل روبه‌رو نشوند.

امام‌جمعه شهرستان پارس‌آباد، با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در ۲۴ فروردین‌ماه، خطاب به نیروهای مسلح گفت: رهبر معظم انقلاب تأکید کردند که علاوه بر قدرت سخت‌افزاری، باید به قدرت نرم‌افزاری نیز مجهز شد. قرآن بشارت داده است که انسان‌های باایمان، هرچند اندک، می‌توانند بر افراد بی‌ایمان اما دارای نیروهای بزرگ غلبه کنند.

وی با تبریک روز ارتش، گفت: ارتش جمهوری اسلامی ایران همواره افتخار ملت بوده و در دفاع از ارزش‌ها و کیان کشور نقش برجسته‌ای ایفا کرده است.
رئیس فرهنگ عمومی شهرستان پارس‌آباد، با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری، گفت: یکی از معضلات اساسی کشور، کمبود پیگیری امور است. مسئولان باید پس از جلسات، مصوبات را به سرانجام برسانند و وظایف خود را به طور کامل اجرا کنند.

وی همچنین به اهمیت صرفه‌جویی در منابع اشاره کرد و گفت:بخش عظیمی از آب، برق، گاز و سوخت در کشور هدر می‌رود. باید برای مدیریت صحیح انرژی، اقدامات جدی انجام شود.

امام جمعه شهرستان پارس‌آباد، با تأکید بر ضرورت تحقق شعار سال، گفت: حمایت از سرمایه‌گذاران و ایجاد امنیت اقتصادی امری ضروری است تا افراد بتوانند با امیدواری در کشور سرمایه‌گذاری کنند.

وی در ادامه به مسئله عزل و نصب‌های اداری اشاره کرد و گفت: «برخی از تغییرات مدیریتی، با موازین عدل و شرع سازگار نیستند. چرا باید مسئولی که عملکرد مطلوبی دارد و چشم‌انداز روشنی برای موفقیت دارد، از سمت خود برکنار شود؟ این رویه باید بر اساس شایسته‌سالاری و رعایت تقوای الهی صورت گیرد، زیرا همه ما در برابر خداوند مسئول هستیم.

حجت الاسلام والمسلمین باقری بنابی با اشاره به مشکلات ناشی از بارندگی اخیر در شهر،گفت: از مسئولان شهرداری می خواهیگ تا توجه بیشتری به زیرساخت‌های شهری داشته باشند و نسبت به ترمیم چاله‌های ناشی از حفاری‌های فیبر نوری اقدام کنند.

وی با ابراز خرسندی از گسترش برخی رسوم پسندیده در جامعه، گفت: یکی از اقدامات ارزشمند، اختصاص هزینه‌های مراسم عزاداری به امور عام‌المنفعه است. این سنت زیبا باید در سایر مناطق نیز گسترش یابد تا آثار خیر آن بیشتر نمایان شود.